Leave-on voor styling en verdikking

€ 39,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Leave-on voor styling en verdikking

Goed nieuws voor mannen met fijn en dunner wordend haar! Onze nieuwe Elixir 13 is ontwikkeld met Procapil™, dat de belangrijkste oorzaken van haaruitval aanpakt. Het helpt bij een slechte microcirculatie van de hoofdhuid, veroudering van de follikels en atrofie van de follikels door DHT (dihydrotestosteron, een sterk biologische actieve stof die in de cel wordt gemaakt en die een rol speelt bij de ontwikkeling van kaalheid).

Elixir 13 is een leave-on behandeling voor het haar en de hoofdhuid. Verrijkt met ingrediënten die helpen je fijne en dunner wordende haar te versterken en te stylen. Het beschermt en herstelt de haarfollikels en stimuleert de celstofwisseling ervan.

ZO GEBRUIK JE HET: spray gelijkmatig op vochtig tot handdoekdroog haar, vooral op de aanzet en de hoofdhuid. Spoel niet uit. Droog en style het haar naar wens.

MANNELIJKE GEUR
Net als een aantal van onze andere Sweet Tobacco verzorgingsproducten bevat onze Elixer 13 hoogwaardige oliën die een aroma creëren met geuren van donkere vanille, manuka honing, zoete tabak en exotische houtsoorten.

EEN IDEAAL GESCHENK
Jezelf verwennen? Dat doen veel mannen niet, ze bedenken het niet eens. Het lijkt erop dat de bal bij jou ligt. Laat je vader, beste vriend of jarige kennismaken met ambachtelijke producten waaraan ze voor altijd verknocht zullen blijven. Iemand de volwassen leeftijd bereikt of